• 336
    çok iyi oynamadıkları aşikar ancak taktiksel olarak bizden fersah fersah önde olan takım. herkes ne yapacağını o kadar iyi biliyor ki. sahaya çok iyi yayılıyorlar ve birebirlerde çok dikkatli, ayakta kalarak savunduklarından kolay kolay çalım da yemiyorlar. kanat organizasyonlarnda 3. hatta 4. kişiyi oraya sokup çok rahat topu çıkarabiliyorlar.
    hücum da pek varlık gösteremediler, tek sorunları final pasları ve son vuruşlar. o da eksik kadro olduğu için mi bilmiyorum.

    biz ise ver babacım marcao’ya, ileri bi bak reis, herkes duruyo aga en iyisi luyindama’ya dön. al luyindama, baskı var sakin ol koçum ver muslera’ya ver sen risk alma. işin şakası bizim de belli bir planımız var ama hem çok riskli hem de kolay önlem alınabilir görünüyor. özellikle deplasmanlarda daha zor durumlara düşebiliriz. lig için yeterli ama avrupa için saha derli toplu bir oyuna sahip olmamız şart. bırakın şampiyonlar ligi’ni avrupa ligi’ni böyle oynayarak almamız çok zor. futbol değişti, 2019 yılındayız.

    ikinci maç için pek ümidim yok. zaten en az 2 gol atmamız gerekiyor. muhtemelen fatih hoca atak oynatacak deplasmanda ama ben olsam daha defansif bir anlayışla çıkıp bir şekilde ilk gol bizden gelir diye beklerdim. üçlük dörtlük yapıp yollamazlar umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın