• 333
    yıllardır türk takımlarımızla karşılaşan, kadrosu değişen, hocaları değişen, yeri geldi başkanları değişen ancak oynadığı oyun hep aynı olan takım.

    biz asıl bu sorunu aşamadık türk futbolunda, yeri geliyor beşiktaş iyi kadrolar kurup avrupada biraz kıpırdanıyor, yeri geliyor fenerbahce yeri geliyor bizim takım ama asla sistemli, kültürleşmiş bir oyun anlayışımız yok takımlarımızda.

    bizimle oynadıkları maçta bizi pespaye ettiler, bunu çok baskın futbollarıyla değil, çok doğru oyunlarıyla yaptılar. maç içinde hiçbirimiz şunu hissetmedik biz bunları yeneriz diyemedik. ama bir benfica taraftarı şu maçı izlerken yenilmeyeceklerini anlamışlardır.

    pres nasıl yapılır dersi verdiler en başta bize, presin deli dana gibi rakip takım oyuncunun arkasından koşmak olmadığını gösterdiler bize gerçi avrupada her oynadığımız takım bunu gösteriyor bize ama benfica bunu yıllardır ne zaman oynasak yüzümüze vurdu.

    2. olarak baskı yaptığımız dakikalarda ne kadar soğukkanlı pas yaptıklarını gördük ve yaptıkları bu paslar neticesinde ne kadar aciz kaldığımızı gösterdiler bize.

    bizim her deplasmanda sorunumuz bu zaten baskı yapan takımlara karşı benficanın yapabildiğini yapsak çoğu deplasmanda galip gelirdik.

    çok üzüldüm bu akşam, bir taraftanda sevindim benfica eksikliğimizin sadece forvet olmadığını, çok başka sorunlarımızın olduğunu gösterdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın