2018-19 UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu İlk Maçı
20:55 Türk Telekom Arena
1 - 2
  • 358
    benfica'nın bebelerine kendi sahamızda diş geçiremediğimiz maç.

    şimdi gözlerinizi kapatın ve benfica deplasmanına 5-6 as oyuncumuzdan eksik çıktığımızı hayal edin. edemediniz değil mi. düşünün adamlar tam kadro, biz ise yunus, semih, ömer bayram vs ile maça çıkmışız, adamlar direk 6-7 tane sallar, eve yollar. aramızdaki fark bu kadar net. adamların yedekleri bile, bizim as kadrodan iyi.

    tüm bunları niye yazdım. gün boyu sözlük'te bazı arkadaşlar, rakibin eksik olmasını da hesaba katarak, en az 2-3 farkla kazanırız diye yardırıyorlardı maşallah. seviyemiz bu arkadaşlar hiç kasmaya, hayal aleminde yaşamaya gerek yok. uçurum çoktan oluştu.

    biz zihnen geçmişte yaşasak ta maalesef artık futbol çok değişti, avrupa fatihi diye anıldığımız günler çok gerilerde kaldı. keşke 90 lara geri dönsekte, barcelona deplasmanına bile kazanabiliriz kafasında gittiğimiz o günleri tekrar yaşasak. bundan sonra üst düzey bir organizasyon oluşturamazsak ta bir daha avrupa fatihi felan olamayacağız. sad but true. kral çıplak yani.

    samimiyetle önümüzdeki hafta benfica deplasmanından ne beklediğimi de yazayım. 3-4 den fazla gol yemeden geri dönmek yeterli olacaktır benim için. umutsuzluktan değil ha, gerçekçilikten. nereden nereye değil mi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın