2018-19 UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu İlk Maçı
20:55 Türk Telekom Arena
1 - 2
  • 356
    maçla ilgili söylenecek en önemli şey: bizi oldukça iyi analiz etmişler. sanki gıcık, zaman geçiren, sadece kontra kovalayan bir anadolu takımı vardı karşımızda, eminim ki birçoğunuz aynı şeyi düşünmüştür maçı izlerken.

    ne yaptılar? daha maç başlar başlamaz o boğucu tempomuzu yapıp havaya girmemizi engellediler. önde bastılar. fernandonun top alıp oyun kurmasını engellediler. top aldığında da hemen yanında bittiler, fernando yavaş olduğu için de top almış olması sorun yaratmadı. böyle maçların klasiği haline gelen hakem hatasından bir penaltı da eklenince maçı o dakikada bitirdiler aslında.

    dediğim gibi iyi analiz etmişler. taraftarımızı bile. maalesef bizim taraftar sadece hücum yaptıkça bağırır, onlar da hücum yaptırmadılar, taraftar düştü, takım düştü. sanıyorum taraftarın bağırmaması özellikle böyle büyük avrupa maçlarında elit kesimin ilgisi yüzünden. takımı canlandırmak için bir tane bile mi tezahürat yapılmaz? hakemi baskı altına almak için hiç mi birlikte bağırılmaz? bağırmazsan işte böyle ilk yarı hata yapmasına rağmen böyle kafasına göre yönetir maçı.

    neden iyi analiz etmişler? dedik ya maç başı, hatta ikinci devre başlarındaki tempomuzu kesmeyi strateji edinmişler diye. ikinci yarı daha 47. dakikada salvio sakatlandı da mı değişti sizce? devre başlamadan neden değişiklik yapılmadı peki? devre başındaki tempomuzu sakatlık ve sonrasındaki değişiklik ayağına kesmek için tabi ki.

    sonuç olarak 4-5 eksiği olan benfica bizi ilk maçtan eledi. çok yazık oldu, çünkü gerçekten umudum vardı bu sezon. maalesef yapacak birşey yok, elde kaldı mutlak kazanılması gereken lig.
App Store'dan indirin Google Play'den alın