2018-19 UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu İlk Maçı
20:55 Türk Telekom Arena
1 - 2
  • 354
    benfica'nın oyununa baktığımızda beraberlik ya da 1 farklı galibiyete odaklanılmış gibi görünüyor. orta saha ve savunmayı tutup gol attırmamak için iyi bir oyun oynadılar. topu bize bıraktılar biz oynuyormuşuz gibi göründük ama oyunu yönlendiren benfica'ydı.

    benfica sahasında daha hücumu düşünen bir sistemle oynayacaktır. şimdi ev sahibi avantajı onlarda. bu şekilde oynamaları bizim faydamıza olur mu göreceğiz ama bugünkü tarzda oynayan her takıma zorlanma potansiyelimiz var. buna çözümler bulmamız gerekiyor yoksa ligde de bu maçları örnek alıp oynamaya çalışacak çok takım olacak.

    ikinci maçta iş çok zor. ama galatasaray genlerinde ne olursa olsun pes etmek olmamalı. olduğumuz yerde umut hep vardır ve olacaktır da.

    ancak takımın kendisini tartması açısından güzel maç oldu bence. zor olanla karşılaştıkça anca kendini geliştirebilirsin. umarım gerekli dersler alınır ve gelişme kaydedilir.

    ama ne olursa olsun hakem benfica'ya meyilli bir yönetim gösterdiği de bir gerçek. her şeyi geçtim uzatmalarda 2buçuk dakika civarı sakatlık yaşandı + taç atışında geciktirdi oyuncu kart gösterdi falan derken 4 dk'lık uzatmaya +1 dk ekledi anca.

    benfica'lı oyuncular da kendilerini yere bol bol atarak iyi zaman çaldı yalnız.

    bu maçı unutup hemen 17 şubat 2019 kasımpaşa galatasaray maçı'na odaklanmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın