2018-19 UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu İlk Maçı
20:55 Türk Telekom Arena
1 - 2
  • 111
    bilet satışlarına bakılınca 45 bini bulacağımız anlaşılıyor. bu da demek oluyor ki benfica'nın tepesine takımımızla birlikte kabus gibi çökeceğiz.

    günlerdir bu maça dair içim acayip rahat. sanki ikinci lig ekibiyle oynayacakmışız gibi bir hava var. bu hava oldukça tehlikeli. ancak fatih hocamızın maç öncesi düzenlediği basın toplantısındaki açıklamaları kendisinin ve takımının benim içinde olduğum havanın tam tersi olarak gayet ciddi ve konsantre bir şekilde maça hazırlandığını anlatıyor. fatih hocanın şampiyonlar liginde karşılaştığımız porto ile benfica'yı kıyaslarken benfica'yı bir adım öne koyması nasıl bir ciddiyet içinde olduklarını kanıtlıyor.

    akşam stadımız sarı kırmızı olacak. ilk dakikadan son dakikaya kadar benfica için orası cehenneme dönecek. agresif tribün yine yerini alacak. takımımıyla, hocasıyla, taraftarıyla bu maçı kazancağız. hep beraber savunup hep beraber hücum edeceğiz. alınacak olan galibiyetle de bu sene avrupa'da hasret kaldığımız zaferlere bir yenisini ekleyeceğiz.

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın