• 555
    gişe fiyatına devretmeyi ben de karaborsacılık olarak görmüyorum. aldığınız bir mal/hizmet'in değeri aldığınız zamanla ve belli bir süre sonra aynı olmuyor. sonuçta alınan mal/hizmet'in değerinin artma ve azalma durumu söz konusu. örneğin biz şampiyonlar ligi grup aşamasında başka bir gruba düşüp 4.olsaydık böyle bir maç olmayacaktı bile. ancak kombinesini alan kişi o parayı baştan vermiş oluyor.

    bu durumda yanlış olan şey, sözlükte yazar olan bir kişinin tüm maçlarda kombinesini gişe fiyatından satarak kar elde etmeyi amaçlamasıdır. bu duruma yapılacak olan şey ise, sözlükte bir yazardan bilet alan kişi aldığı kişinin başlığına konu hakkında entry girerse kimin bu işi kar etme amacıyla yaptığı anlaşılabilir. bu başlığa biletimi devredeceğim yazan kişinin başlığına bakıp kaç maçta kombinesini devir etmiş görülebilir.

    bu konu daha fazla aramıza girmemeli, sinirler gerilmemeli ve sezonun en önemli maçlarından birine odaklanmalıyız. yarın mutlaka gol yemeden galip gelmeliyiz. (bkz: 14 şubat galatasaray benfica maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın