• 33409
    “yarın bizi çok önemli bir maç bekliyor. sadece benim için değil, bütün takım için önemli ve ekstra motivasyonu olan bir maç. benfica’nın zorlu bir takım olduğunu biliyoruz. dersimize iyi çalıştık, iyi hazırlandık. hazırlanmaya da devam ediyoruz. yarın taraftarımızın da desteğiyle beraber bence çok güzel bir maç geçireceğiz.
    mutlaka zor bir maç olacak. benfica iyi ve kaliteli bir takım. ancak biz neler yapacağımızı ve neler yapabileceğimizi biliyoruz. kendi güçlerimizi kendi artılarımızı biliyoruz. en büyük artımız tabii ki kendi sahamızda muhteşem taraftarımızla beraber mücadele etmemiz olacak. karşılaşmadan iyi bir sonuçla ayrılmayı istiyoruz.

    benfica’nın son maçında aldığı skor önemli bir skor. kendi liglerinde aldıkları ciddi bir skor. bu skordan bağımsız olarak benfica ne olursa olsun iyi bir takım. kaliteli bir takımlar ve kaliteli oyunculara sahipler. felix’in oynadığı önemli maçlar, gösterdiği iyi performanslar ve attığı goller var. ama sadece o değil başka tehlikeli oyunculara da sahipler. yarın biz bu oyunculara karşı en iyi şekilde tedbirlerimizi alacağız.

    şu anki durumlara bakılınca hem ligdeki durumlarıyla hem de avrupa’daki durumlarıyla porto biraz daha önde gözüküyor. benfica’yı da kimse küçümsemesin. çok iyi ve kaliteli bir takımlar, yaptıkları ortada. şu anda da iyi bir formları var. diğer taraftan daha önce de belirttiğim gibi biz de çok iyi bir takımız. kendi güçlerimizi biliyoruz, şu anda biz de çıkıştayız. iyi sonuçlar alıyoruz. bu performansı yarınki maça da yansıtmak istiyoruz.”

    fernando francisco reges
App Store'dan indirin Google Play'den alın