• 14
    14 şubat 2019 galatasaray benfica maçının olası yorgunluğu nedeniyle beklediğimizden daha zor geçeceğini düşündüğüm maçtır. kasımpaşa berbat durumda ancak biz de yorgun bir halde bu maça çıkacağız. ilk yarıda işi bitirmemiz lazım. ikinci yarıda da idare ederek maçı tamamlarız.

    kasımpaşa defans yapmanın ne demek olduğundan bir haber şekilde futbol oynuyor. zaten diagne'i kaybetmelerinin ardından da gol atmakta da çok zorlanıyor. kağıt üstünde ağır favori görünüyoruz şu durumda ama yine ciddiyeti elden bırakmamak lazım.

    bu maçın temel önemi malum başakşehir ile olan puan farkı. eğer bu maçı kazanırsak başakşehir antalyaspor deplasmanına* sadece 3 puan önümüzde çıkacak. yani aramızdaki fark sadece ve sadece bir maç olacak. bu baskıyı kaldıramadıklarını biliyoruz ve yine kaldıramayacaklardır.

    5'te5'in ikinci ayağını da 3 puan ile geçersek önümüz iyice açılacak. ek olarak takım da özgüvenini iyice kazanmış ve fatih hocamızın kurduğu kadronun uyumu da artmış olacak. kısaca kazandıkça daha da tehlikeli bir takım haline geleceğiz. bu nedenlerle bu maça sadece 3 puan olarak değil, gelecekte kazanılacak maçların ön hazırlığı olarak da görmek gerekir.

    inandık biz sizlere

    #kon2antra2yon
App Store'dan indirin Google Play'den alın