2018-19 UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu İlk Maçı
20:55 Türk Telekom Arena
1 - 2
  • 78
    anlamsız bir şekilde içimin çok rahat olduğu maç. nedense takımın rahat bir galibiyet alacağına inanıyorum. sanırım son trabzonspor maçı* bu konuda çok etkili oldu. bu hislerime rağmen tehlikeli ve zor bir maç olduğu muhakkak.

    fatih hoca maça oyuncuları kuruluş amacımıza uygun olarak hazırlayacak ve turu getirecek olan avantajlı skoru almamız için gerekeni yapacaktır. bundan hiç şüphem yok. başkaları gibi tek kulvara düşüp sadece yerel başarıları kovalamak için bilerek elenmeyecektir. ülkemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek için çabalayacaktır.

    passo sitesine bakılınca yine statta yaklaşık 45 bin kişi olacağını tahmin etmek güç değil. bir derbi maçı gibi tribünlerin yine ateşli olması gerekiyor. unutulmasın bu maç öylesine bir maç değil, bir avrupa kupası maçı. ne kadar ileri gidebilirsek o kadar gitmek için elimizden geleni yapmalıyız. bu nedenle agresif tribüne yine iş düşecektir.

    güzel bir hava yakalayan takımımızın iç sahada aç aslanlar gibi saldırmasını bekliyoruz. özellikle ilk 25 dakikada yapacağımız baskıdan bir gol çıkması büyük avantaj olacaktır. takıma ve hocamıza güvenim tam. umarım şampiyonlar liginde bizi hayal kırıklığına uğratan performansımızı unutturacak bir maç olacaktır.

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın