resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2245
    tüm konuşmasini youtube'den dinlediğim iletisim ustasi bir baskan. konusma, vucut dili, sahne durusu gibi cesitli kisisel iletisim egitimleri görmüş bir iletisimci olarak cok kritik ve pozitif bir takim detaylara deginmek isterim.
    *konuşmada neredeyse bir kere bile "eeee, ııı, uuuu" demiyor. kendinden emin ve tamamen dogruluguna inandigi cümleler kurdugu anlamina gelir.
    *prompter veya yazili metine ihtiyac duymuyor. yasanan sürece ne kadar hakim, isin butunuyle içinde ve süreçle içsel bir bağ kurdugu anlamina gelir.
    *kendisiyle ufak tefek dalga geciyor. özellikle diagne isim telaffuzu meselesinde hakli olmasina ragmen cogunlugun yanlisina uyacagini, entellektuel birikimi ve dil konusunda yetkinligini ufacik bize göstererek bildiriyor. muthis yuksek bir iq ve eq göstergesi.
    *guler yuzlu, pozitif, kapsayici ve ayni anda kulubu her seyin uzerinde tutuyor. disiplinin sert mizac ve asik surat olmadigini, gülmenin, ciddi konulari konusurken bile asil olmayi birkmadan sevimli bir saka yapmanin öneminin farkinda.
    *vücut dili cok rahat. bir yandan da asil ve kendisine saygi duyulacak kadar hos bir posture sahip. rahatim diye kendini salmis degil. ya da gergin bir ortamda diye sımsıkı daralmis bir durusa girmiyor.
    *hoş ve kimi zaman az kullanilan kelimeler seciyor, anlik olarak sectiginin degisik bir kelime oldugunu farkettigi anda genel anlamini da söyleyiveriyor. az buz mürekkep yalamamis oldugunun göstergesi.

    daha cok yazilir ama sizi sıkmak istemem. universitede iletişim egitim görevlisi olsam dersimde okuturdum 12 subat 2019 imza günü konuşmasını. gurur duydum, cok tesekkur ediyorum. ve bu takimi neden bu kadar cok seviyorum sorusunun cevaplarindan birisiydi konuşması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın