• 91
    şovlarina yeni bir haberle devam eden boş kagit parcasi.

    http://www.cumhuriyet.com.tr/...lacak_goruntusu.html

    --- alıntı ---

    galatasaray- trabzonspor maçındaki tartışmalı kararlarıyla damga vuran ümit öztürk'ün geçen yıl şampıyonluğu etkileyen akhisarspor- galatasaray maçından sonra ailesi ve yan hakemleriyle birlikte fatih terim'le fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı. öztürk ve hakemleri o maçta, alanyaspor'un penaltı ve kırmızı kart verilen gereken pozisyonunu 3 metrelik farka rağmen görememişti.

    muslera alanyasporlu oyuncuyu cezalanında yere indirdi. hakem ümit öztürk'ün penaltıyı vermesi ve muslera'ya kırmızı kart göstermesi gerekiyordu. ancak, yan hakem pozisyonda önce devam etti sonra bayrağı kaldırdı. verilen ofsayt kararıyla maç 2-2 devam etti. muslera bu kararla bir hafta sonra oynanan beşiktaş derbisinde kalede yer alabildi. galatasaray sinan gümüş'ün golüyle maçı kazandı ve sezonu şampiyonlukla bitirdi. türkiye'de infial yaratan bu pozisyonun ardından ortaya çıkan video şok etkisi yarattı.

    --- alıntı ---

    madem boş gazete nasil haberim oldu ? dun sozlugumuzde paylasilan haberi tiklayinca chrome ana sayfaya dusurmeye basliyor mobilde o yuzden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın