resim
Aaron James Ramsey
Takım:Cardiff
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.78
Uyruk:Galler
  • 115
    ortada bir karışıklık var. kendisi senede 7 milyon avro kazanacak ki bu da haftalık 135 bine filan denk geliyor. juve'nin cebinden ramsey için çıkacak brüt meblağ 15 milyon avro civarı ediyor. onun nasıl olduğunu da zamanında şurada anlatmıştım: (bkz: #2196242)

    400 bin muhabbeti, hem vergileri hem de bonusları içeriyor ki çok saçma. bonuslardan biri atıyorum şampiyonlar ligi şampiyonluğunda alacağı para. ee bunu da hesaplamaya katmak son derece saçma.

    bonservissiz alındığı için senelik 7 milyona oynayacak olması makul. kulübe 4 senelik toplam maliyeti (vergiler ve maaşı dahil, bonuslar hariç) 60 küsur milyon avro ediyor. ramsey free-agent olmasa bu parayı direkt bonservisine yatırırsın zaten. bonservissiz olduğu için de haliyle maaşı fazla oluyor. velhasıl bedava transfer diye bir şey yok dünyada. (geçen sezon da emre can'ın menajerine 18 milyon avroya yakın para ödemişti juve.)

    bu arada kendisi khedira'nın yerine ikame edilmesi için alındı ve büyük ihtimalle khedira sene sonu takımdan ayrılacak. o da senelik 4 kazanıyordu. yani 31'lik ve çaptan düşmüş khedira'nın maaşının üzerine 3 daha koyularak 28 yaşındaki ramsey alınmış oldu.

    sakatlık durumu nasıl bilmiyorum ama sözleşme bir ay önce londra'da imzalanmadan önce özel bir klinikte kapsamlı bir kontrol yapılmış diyorlar.

    özet: kendisi senede 20 milyon avro değil, 7 milyon avro kazanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın