• 109
    28 kasım 2018 kulüpler birliği vakfı açıklaması sonrası 2. yarı futbol kulüplerinin(biz hariç) hakemler tarafından doğrandıktan sonra oluşturulan bir algı var ve ben bundan çok rahatsızım. her hakem hatası sonrası x takım o bildiriye imza atmadı ya da haberi yoktu böyle olacağından vs gibi saçma sapan argümanlar ile savunulması. bu bildiri yayınlandıktan sonra imza atmadıysan, kandırıldıysan fener ve beşiktaşa karş8 ortalığı ayağa kaldırman gerekir ama nerede o yürek ancak hakemlere güçleri yeten başkanlar çıkıp konuşuyor boş boş.

    haksızlığın olduğu bir yerde sen gidip olsun hakem hata yapar diyip üstüne tff'yi tehdit edip tek bir ceza almayan kulüpler havanız kime diye sormak gerekiyor. bu olanların sorumlusu galatasaray değil siz 17 kulüpsünüz.

    10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçında hakem maç boyunca %100 doğru karar verse bile galatasaray o maçı trabzona bırakmazdı bunu maçı 90 dakika izleyen herkesin rahatlıkla gördüğü bir gerçek. zorlandığımız deplasmanlarda korkarım ki hakemler bizi doğramaya devam edecekler bu algı yüzünden. allahıma dua ediyorum ki maç yönetiminde olan hakemler vicdanlarını yanına alarak maçlarını yönetirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın