resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 422
    bizim gibi bir takım için çok değerli bir savunma oyuncusu. çünkü ligini domine etmeye çalışan takımlar savunmayı önde kurmak ister, fatih terim'in de tüm dönemlerindeki isteklerinden biridir bu. sırf bu yüzden dany gibi bir saatli bombayla bile oynadık. özellikle geçiş hücumlarını savunmak konusunda kendisinin de katılımıyla muhteşem bir stoper ikilimiz oldu.

    aynı şekilde topla kat edebilmesi de çok değerli. dün birkaç kez rakibin neredeyse ceza sahasına kadar yaklaştı. ilerleyen haftalarda rakipler bu çıkışları kapatmaya çalıştıkça orta sahamız çok rahatlayacak.

    set hücumlarını savunmak konusunda aynı derecede pozitif konuşmak henüz kolay değil. marcao'yla birbirlerini de henüz tanımadıklarından topa hamlelerde ikili olarak dengeyi kuramıyorlar henüz ama zaten özellikle anadolu takımlarına karşı buna çok da gerek olmayacak. favori çıktığımız maçlar için mükemmel bir ikilimiz oldu. luyindama'nın defoları daha çok deplasman derbileri ya da avrupa maçlarında ortaya çıkabilir(bu açıdan maicon'la tam zıt olduklarını düşünüyorum, maicon da önceliği savunma olan takımlarda iyi bir stoper olabilir.) şampiyonluk yolunda çok büyük kazanç kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın