resim
Ümit Öztürk
Görev:Hakem
Yaş:-
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 133
    21 nisan 2018 alanyaspor galatasaray maçı'ndan sonra fatih terim ile fotoğraf çektirmemiş olup, hocayla fotoğraf çektirenlerin olduğu bölümde bulunmuştur. gizli saklı değil, mesut bakkal'ın bile olduğu ortamdadır kendisi. fırat aydınus'un kızını fenerbahçe formasıyla tribüne oturtması bu kadar konuşulmadı ne hikmetse.(konuşulmaması da normal.)
    he fotoğraf çektirebilir mi? çektirebilir. zira futbolu sevmeden hakem olamazsınız. bu adamlar illa ki bir takımı tutuyor. 2000 yılında çocuktu bu adam. fatih terim hayranlığı olabilir. gayet güzel yönettiği bir maçtan sonra gidip sohbet edebilir, tanışabilir.
    bahsi geçen alanya maçında aleyhimize tereddütsüz penaltı çalmış ve maç 2-2'ye gelmiştir. o pozisyonda serdar'a sarı gösterip bir sonraki hafta cezalı duruma düşmesini sağlamıştır. yardımcı hakemin ofsayt verdiği bir pozisyondan dolayı kötü yönetti, maçı alanyaspor'dan aldı galatasaray'a verdi gibi bir algı oluşturuluyor ancak yardımcının ofsayt verdiği pozisyonu devam ettiremez. hatalı varsa bu yardımcı hakemdir.

    10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçıözelinde ise ortalama bir maç yönetti.
    -bana göre diagne'yi atmalıydı. her ne kadar benzer pozisyonlarda rakibe de kart vermese arkadan şuursuzca, topu kapma niyet olmayan hareketlere sarı verilmesi gerekiyor.
    -bize verilen penaltıyı konuşmaya gerek yok. aynısı muslera yapınca burada yerin dibine sokuyoruz. hatalı çıkış yaptı arda.
    -diagne'ye ceza sahası içinde yapılan hareket griydi. verse neden verdin diyemezdi kimse.
    -marcao'nun hareketi penaltıydı. izleyip vermemesi çok kötü bir durum tabii. rakibin sağ ayağı havadayken marcao'nun teması oluyor. yere indiğindeki durum penaltı değil gibi gösterse de havada temas bence penaltı.
    -nagatomo olayını geçiyorum. her tepkiye sarı, kırmızı verilse sahada adam kalmaz. soldado'nun kırmızısıyla karıştırılıyor ancak soldado'nun "puta madre" dediği iddia ediliyor.

    kısacası alanya maçı da bu maç da öyle rakipten alınıp bize verilen bir maç değil. dün maçın belli anlarını iyi oynayan diri bir galatasaray vardı ve bu insanları korkuttu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın