2018-2019 Türkiye Süper Lig 21.Hafta Maçı
19:00 Ali Sami Yen Arena
3 - 1
  • 449
    renktaşlar diagne'nin çekilişine hafif denip penaltı verilmiyorsa saçma sapan marcao ile temas edip kendini yere bırakıp.penaltı almayı tercih eden tsli oyuncuya da verilmeyecek.
    diagne'nin ilk sarısi ağir, maçta birçok arkadan müdahaleye trabzonsporlu oyunculara kart verilmedi. medya istiyor ki trabzonlularin kart almadığı pozisyonlara galatasaray almaya devam etsin. nagatomu'yu fark etmedim ama kontra atak kesildi çünkü. zıpkın gibi oynanan yüksek tempolu maçtı. beinsportstaki yavşaklar sabaha kadar cimbızla pozsiyon seçsin gerçekler ortada.

    az top şansı olsa diagne ilk yari 2 gol atardı. takımın ihtiyacı olan topu koruyabilen hücumcu olduğunu gösterdi.

    tüm tantananın sebebi galatasaray'ın eksiklerini kapatarak doğru yolda olmasi sezonu 3 kupa ile kapatma şansınin devam etmesidir. maksat dikkat dağıtma ve belaltı çalışmadır.

    ayrıca bu tantanada ünal karaman ve takımının hakkı yenmektedir. ünal karaman güzel takim oturtmuş sakatlar dönünce ilk 4 kesin. temiz ve gelecek vaâd ediyorlar.

    galatasarayın ilk yarı ozellikle ilk 20 25 dakikasında maç izleyen tüm rakipler ne oluyor açık mert korkusuz demediyse ben birşey bilmuyorum. viski çıkartıyorduk biraz daha devam etseydi o oyun.^^
App Store'dan indirin Google Play'den alın