resim
Ümit Öztürk
Görev:Hakem
Yaş:-
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 128
    10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçı'nda marcao'nun ekuban'ın ayağına vurduğunu var ekranından izlediğin halde penaltı çalmıyorsan bu işi bırakmalısın. bu kararın 23 kasım 2018 galatasaray konyaspor maçı'nda serdar skubic'ten topu tertemiz çalarken penaltı verilmesinden hiçbir farkı yok. aynı şekilde hiçbir özrü olmayacak ölçüde yanlış bir karar.

    o penaltıyı verse skor 3-2 olur maçı yine kazanırdık, şimdi bütün medya ümit öztürk'ün o pozisyondaki salaklığı yüzünden "galatasaray haksız üç puan aldı" goygoyu yapıyor. ilk yarıda dilim dilim doğranan, bu yüzden 6 puan geriye düşen takım hakemle şampiyon olacak intibası doğuruluyor. bunun hangi takımın işine yarayacağını görmek zor değil.

    ümit öztürk hangi takımı tutuyor bilmiyorum ama dün gece bize ciddi şekilde zarar verdi. bunu kasıtlı mı yaptı, birilerinden "ümit sen bu akşam trabzon'u doğruyorsun, biz de bu sayede trabzon&fener&beşiktaş taraftarını aynı safa çekip galatasaray'ı kritik haftalarda daha rahat doğruyoruz" şeklinde bir emir mi aldı bilmiyorum. fakat umarım bundan sonra hakemlik yapmaya devam etmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın