• 72
    beraber sanırım 3. maçlarını oynayan, ve şu anda el kol işaretleri dışında anlaşabilecekleri bir dil olmayan stoper ikilimiz. oyun stili olarak, yukarıdaki yorumların aksine bir legonun parçaları gibi uyum sağlayabilecek özelliklere sahipler. bunun yanında ikisinin de topla ve net paslarla çıkabilmeleri bizi bugün çok rahatlatmıştır. şahsen ben arkama yaslanıp, acayip bir savunma tandemine dönüşmelerini keyifle izleyeceğim.

    fatih terim, 10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçı basın toplansında neden tercih edildiklerini şu şekilde anlatmıştır:

    --- alıntı ---

    marcao ile luyindama'yı çok uzun zamandır takip ettiriyoruz. biri sağ ayaklı biri sol ayaklı. her ikisi de topu oyuna sokmakta becerikli, ki bu benim için en önemli özelliklerden biri. bunun yanında atletik yapıları çok yüksek seviyede, özellikle luyindama'nın. ki daha yeni yeni birlikte oynuyorlar, çok kolay değil. alıştıkça daha iyi oynayacaklar. hem teknikleri, hem atletiklikleri, hem de gençlikleri bizim için seçim kriteri olmuştur, ikisinden de çok memnunum. hata yapacaklar, onlar da genç ama en aza indirdik gibi düşünüyorum.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın