resim
Ümit Öztürk
Görev:Hakem
Yaş:-
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 121
    10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçını çok kötü yönetmiştir.

    bir kere hiçbir şekilde verdiği kararlarda istikrar yoktu. sürekli bir önce verdiği karara bir sonra verdiği kararla çelişti. galatasaray veya trabzonspor olsun lehine aleyhine birçok kararı tartışma konusu. bir galatasaraylı olarak galatasaray'ı nasıl azar azar törpülediğini pozisyon pozisyon anlatırım da gerek yok.

    ama sıkıntı kendisi değil. 28 kasım 2018 kulüpler birliği vakfı açıklaması yapıldığında da söyledik bugün de söyleriz. sorun hakem sorunu değil. sorun, hakem sorununu kişiselleştirme meselesinde. o gün bu bildireye destek çıkanlara, diğer takımlara ve taraftarlarına "bu sadece galatasaray'ın problemi değil!" diye bas bas bağırdık. "mesele türk futbolunun sporunun meselesi" dedik dinletemedik. "mesele yusuf namoğlu veya mhk değil" dedik. dinletemedik.

    ondan sonra çıkıp tff başkanı yıldırım demirören çıkıp savcılara ithafen "ben dava açamıyorum, siz gerekeni yapın!" diye alenen galatasaray'ı tehdit etti. güya hakemlerini kimseye yedirmeyecekti. alın size onun hakemlerinden biri.

    peh!

    bu hakemler, bu türk futbol iklimi ve bu futbol yönetimi ile nah ilerleriz çok afedersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın