resim
Ümit Öztürk
Görev:Hakem
Yaş:-
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 116
    ben hakemin maçı kötü yönettiği konusuna katılmıyorum. pozisyonları tek tek ele almayacağım fakat trabzonsporluların şiddetle itiraz ettikleri bir kaç pozisyona değineceğim.

    nagatomo'nun küfüründe neden kırmızı kart gösterilmedi diyor. hakem o anda nagatomo'ya oldukça uzak en az 20 metre vardır herhalde. o atmosferde o küfürü duyabileceğini zannetmiyorum. var'a gidip ağız okumayla kırmızı kart da gösteremeyeceğine göre geçiniz efenim.

    diagne'nin 2.sarı kartı görmesi gerektiği konusunda da, bence o faule ağır kaçardı. hatta benzer bir pozisyonda feghouli atağa kalkarken amiri indirdi hakem sadece faul çaldı. kısacası geçiniz.

    trabzonspor'un penaltı itirazı olan pozisyonda ise evet ayağa basmış ama müdahale topa gitmesini engellemek için değil kesinlikle. bunlara penaltı çalınırsa maçlar 6-4 falan biter. nitekim diagne'nin itiraz ettiği bir pozisyon vardı kolundan çekilmişti, hakem hafif müdahale olarak gördüğü için devam dedi ve haklıydı da. kötü bir hakem olsa sonuçta kolundan çekme var diye penaltı verebilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın