• 17
    alanya'yı genel olarak göztepe'den daha iyi bulduğum maç.

    alanya'nın yabancı hücum oyuncuları (junior fernandes - papiss cisse - djalma campos) etkili ve uyumlular. yorulana kadar birbirlerine güzel pas opsiyonları oluşturdular, ve maçın önemli bir bölümünde göztepe'yi topa ulaşamaz hale getirdiler. bununla beraber ceyhun gülselam - ozan tufan - efecan karaca üçlüsünün kötü oyunu bugün maçın alanya lehine bitmesini engelledi bana göre. özellikle ceyhun gülselam'ın berbat performansının altını çizmek lazım, pas hatalarını ve temposuzluğunu geçtim, o cüsseye rağmen tüm omuz omuza mücadelelerde topu resmen kibarca rakibe bıraktı, anlayamadım gerçekten.

    göztepe bugün kazanmış olsa da, sahada çok plansız programsız bir takım gördüm. tamamen bireysel bir oyun oynadılar, özellikle ilk yarıda buldukları iki gol, oyun üstünlüğü tamamen alanyaspor'dayken ve alanyaspor önemli birkaç fırsatı değerlendiremedikten hemen sonra geldi. son gol de tamamen bireysel efor ürünüydü.

    özetle, maçın sonucunun aksine ben alanya'da gelecek adına ışık gördüm. özellikle ceyhun gülselam'ın oynadığı pozisyona etkili bir oyuncu bulabilirlerse oyun kaliteleri de ciddi şekilde artacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın