• 1164
    biraz fazla hoşgörülü davrandığını düşündüğüm moderasyon. artık bu sözlükteki nefret kusma olaylarına radikal önlemler almalılar. ipin ucu kaçmaya başladı çünkü. ipin ucu da kaçınca ne olduğunu ekşi sözlük isimli platforma bakınca görebilirsiniz.

    bu tipler öyle nefret dolu ki, içinde bulundukları topluluğun huzurunu kaçırıyorlar artık. buraya eğlenmeye, geyiğe, iki şey okuyup bilgilenmeye geliyorum, adamların nefret kustuğu, millete sataştığı entrylerle karşılaşıyorum. adam millete isim takıyor, hiç düşünmüyor ben kimim acaba diye. düşünce özgürlüğü falan da değil bu. millete sataşacak özgürlüğün yok senin.

    bu tipler artık toplumun huzurunu kaçırıyorlar. içinde bulundukları topluma zarar veriyorlar. senin "düşünce özgürlüğü" dediğin hoşgörüyü suistimal ediyor adam. adamın entrysini siliyorsun, daha fenasını yazıyor, ceza veriyorsun, döndüğünde daha beterini yapıyor. artık bu adam topluma uyum sağlayamıyor, bunu kanıtlamış. artık kanserli hücre olmuş bu, bunu kesip atacaksın. toplumun iyiliği için başka çare bırakmamış adam sana. artık hoşgörü zamanı değil, ceza zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın