2018-2019 Türkiye Süper Lig 21.Hafta Maçı
19:00 Ali Sami Yen Arena
3 - 1
  • 169
    çok zor mac. hiç öyle havalara girmenin alemi yok. iyi oynamiyoruz. oyun olarak çok eksiğimiz var. trabzonun eksikleri var ama yine de gayet de tehlikeli bir takım. normal şartlarda rahat almamız lazım ama normal şartların yani standartların altında bir galatasaray var. kötümserlik yapmıyorum, özellikle trabzonun eksiklerinden dolayı sürekli bir fark atalım havası var. kesinlikle bu fikirleri kafamizdan atmalıyız. ilk devredeki trabzon maçında oyuna dağınık başlamamız ve bireysel hatalar sonucu fark yedik. 3 puana inanılmaz ihtiyacımız var. muthis bir ciddiyetle seyirci desteğini arkamıza alarak akıllıca oynamalıyız. skorun bir önemi yok. yarim sıfır da olsa bizim olsun yeter.

    tabi bunlardan ayri olarak, şampiyonluklarını calan fenerbahceye gastermeleri gereken tepkinin on katını bize hem sahadaki hem saha dışındaki cirkeflikleriyle gösteren utanmaz bir camiaya karşı oynacagimiz ve alınması gereken bir intikam olması gerçekleriyle yüzleşmeliyiz. son üç sezondur saha içinde sürekli kavgalar küfürler kartlar itismeler cirkeflikler, saha dışında kışkırtıcı hareketler store yakmalarla gündemimizi meşgul eden trabzon camiası net şekilde cevabini almali bu macta.

    edit: luyindama, belhanda ve oynarsa donk sakin olmali. bize kart göstermek için koşarak gelen hakemler ve çirkef bir camiaya karşı oynayacağız. eksik kalmak ya da erken bir sarı görerek oyundan düşmek istemediğimiz şeyler.

    vurduğunuz gol olsun aslanlar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın