resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 6184
    artık yerin dibine sokulması konusu gerçekten yeten oyuncumuz. yaratıcı oyuncu skalasında elimizde kendisi ve biraz da feghouli var. oturup sezon sonuna kadar izleyeceğiz. sosyal medyayı yangın yerine çevirmenin ne takıma, ne terim'e ne de oyuncunun kendisine faydası var. asist yapsın, asiste yol hazırlasın ve ndiaye ile kademeli bir orta saha kursun bana yeter sezon sonuna kadar. gerçekten artık yerin dibine sokulduğu yeter.
    kendisi üzerinden şunu da söylemek isterim ki sanırım aramızda bazı galatasaraylı olmayan isimler var. hem burada hem de sosyal medyanın diğer kulvarlarında. zira insan sevdiği, gönlünü verdiği bir kuruma, kişiye, canlı ya da cansız bir objeye bu kadar acımasız, dengesiz ve demotive yaklaşamaz. sevdiğin takımın her bir adımına ayıp denecek kadar ileri derece negatif yorum yapıyorsan sevgi dediğin şeyi baştan tartman şart.
    ha "sevdiğim kadını döverim de istersem, çocuk benim değil mi severim de tokat manyağı da yaparım, evcil hayvanımı yeri gelir aç susuz bırakırım cezasını keserim" diyorsan, o zaman sevgiden habersizsin ama sosyopatın tekisin. bilgine...
App Store'dan indirin Google Play'den alın