• 281
    sonucu nasıl olacak bilmiyorum ancak kendisini lanetli sezon olarak hatırlayacağım. şöyle ki;

    sezona önce forvet transfersiz başladık ve ben de dahil olmak üzere pek çok taraftarımız ciddi hayal kırıklığı yaşadı. hadi forvetsizdik, taktiğimiz de oturmamıştı, ama bir şekilde kaliteli oyuncularla sonuca gidiyorduk. derken transfer döneminde neredeyse bütçenin tamamını kullanarak aldığımız emre akbaba ciddi şekilde sakatlandı ve 4 5 ay sahalardan uzak kaldı(an itibariyle de maça çıkacak duruma gelemedi).

    ardından her hafta farklı futbolcuların sakatlanmasıyla başlayan ve bir maçta aynı anda 3 futbolcunun sakatlanması ile top noktasına ulaşan bir döneme girdik.

    takım tam kadro olmayı geç, 5 6 eksiğin altına düşünce ‘iyi iyi, bu hafta düzgün ilk 11 çıkar’ modunda iken fenerbahçe ile oynanan maçtaki olaylar sonrasında takımın kilit isimleri ndiaye, belhanda, donk, rodrigues uzun süreli cezalar aldı, yetmedi terime de 10 maç ceza geldi.

    bu süreçte yaşanan hakem skandallarına hiç girmiyorum. neredeyse her maç aleyhimize, sonucu etkileyen hatalar yapıldı.

    öyle böyle, eksik, forvetsizlik, taktik yok, federasyon bize düşman, kulüpler birliği düşman derken kendimizi ara transfer dönemine atabildik. pek çok taraftarımızın sinir hastası olduğu, yönetimimizin serum müptelası olduğu, terimin istifayı aklından geçirdiği bir ara transfer dönemi yaşadık. ancak genel anlamıyla mutlu olacağımız şekilde bitti.

    herşey güzel olacak demeye başladık ki, en acı şey başımıza geldi, hocamızın, fatih terimin babasını kaybettik.

    demem o ki, bu sezon nasıl biter, şampiyon mu oluruz, 3. mü bitiririz, avrupa ligini mi kazanırız ne olur bilemem ama allah bir daha böyle sezonlar yaşatmasın.

    bu yorumumu daha lig başlamadan da yapmıştım, bu sene şampiyon olunur olunmaz, tabi ki önemli ancak daha önemlisi önümüz ciddi şekilde açık. bu sezonda bir mesaja sığdırdığım bu kadar şey yaşanmışken şampiyon olamasak bile takımın arkasında daha da önemlisi hocamızın arkasında durmamız lazım. tekrar seri şampiyonluklar yaşayacağız, az kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın