2018-2019 Türkiye Süper Lig 21.Hafta Maçı
19:00 Ali Sami Yen Arena
3 - 1
  • 137
    başakşehir'in puan kaybıyla daha da bilendiğim maçtır.

    ellerinden kupa çalan şikecelere değil de yıllardır bize besledikleri düşmanlığı artık adam akıllı cezalandırmanın vakti sence de gelmedi mi feghouli? haksız yere gördüğün kırmızıyı unutmayasın.

    peki ya sen luyindama? anderlecht'e hareketini çektin artık sırada daha kötüler yok mu ha? o parmak havada mı kalacak? ters taklanı gol sevinci olarak bu anlamlı günde atsan fena mı olur? hepsine cevabım hayır!

    efendi adam martin linnes, muhtac olduğun kudret damarlarındaki viking kanında mevcuttur oğlum. artık çalışkan ahmet gibi patlamanın zamanı gelmedi mi sence de? bence geldi.

    evet sana bakıyorum nagatomo sakın ha gözlerini kaçırmayasın. saha dışında profesör gibi adamsın ama artık katana kınından çıkmadı mı sence de?

    diagne, diagne, diagne... delleniyorsun biliyorum, tüpçü bile alamaz onları elimden demişsin eşe dosta, duyuyorum. golün var bugün, kokusunu alıyorum.

    seni unutacağımı sandın değil mi onyekuru? sene sonu everton'daki arkadaşlarına "kemik sesi geliyordu" diye anlatacağın bir anın da mı olmasın?

    badou, her zamankinden daha ateşli olmanı istiyorum arslanım. kırmızı kartın etrafında dans etmeni istiyorum. orta sahada ağa takılan hamsiler gibi çırpınsınlar istiyorum. intikam istiyorum anlıyor musun?

    stoper diye aldık oyun kurucu çıktın marcao. içinde hala açığa çıkmayı bekleyen bir canavar olduğunu görür gibiyim. işte onu bugün salacaksın koçum.

    sana hiç kalıbının adamı ol dediler mi amsterdam'ın arka sokaklarında donk? içinde hep bir şüphe vardı değil mi? bu yarı tanrı fiziğinin hakkını veriyor muyum diye düşündün hayatın boyunca. iste bugün o gün yiğidim. kalıbının adamı olasın.

    seni belki pek sevmiyorum, belki gitmen hepimizin hayrına olacak, belki sen de kızıyorsun kendine, ama herkes ikinci bir şansı hakeder belhanda! kendine bu şansı ver dengesizim benim, kırmızı görürsen andım olsun belalın olurum.

    kaptan! kamarandan sakince izle kopacak fırtınayı, parmağın bile oynamasın bu akşam, canın sıkılsın hatta kalende, maç sonu bir üçlünü alırız ama.

    imparator son sözüm sana: "bam bam bam" demişti bir zamanlar gözü kara bir kahraman. bugün bize o kahramanı göster hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın