resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 1470
    beşiktaş taraftarını -af buyurun- davar güder gibi güden başkan.

    burak yılmaz'ı aldığı zaman "ne yapmaya çalışıyor bu adam, kendi sonunu getirecek" demiştim ama adam bu tayfanın ciğerine kadar biliyor, yaş tahtaya basar mı? burak'tan nefret eden adamlar iki gün sonra burak'ı bağırlarına bastılar, başkan'a söyledikleri bütün lafları yuttular, "paralar nerede hesap ver" diye bağırırken iki galibiyet alınca "içimizdeki romantikler olmasa burak'ı geçen sene almış, şimdi de dördüncü şampiyonluğu kovalıyorduk" diye yine uçuşa geçtiler.

    hakikaten büyük adamsın fikret orman. galatasaray'ın iki defa reddettiği burak yılmaz'ı bonservis ödeyerek alıp, kagawa'yı satın alma opsiyonu olmadan sırf dortmund'a pişirmek için kiralayıp, malatyaspor'u averajla geçip üçüncü sıraya çıkarak taraftarını bu kadar mutlu edebilmen gerçek bir maharet. sezon sonu da şenol güneş'i kovar, "aklı milli takımdaydı, takımı sabote etti" deyip sezonun faturasını ona kesersin, taraftar o zokayı da yutar.

    hazır serdal adalı'yı yanına çekmişken mayıs'taki seçimi de atlattın mıydı üç sene daha şirkete devam. "guti'yle yeni bir başlangıç yapıyoruz, şu anda camiamızın bölünmeye değil desteğe ihtiyacı var" nutuklarıyla kervanı yürütürsün. uyanık adamsın vesselam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın