• 280
    "başakşehir'in şampiyon tamamlayacağı sezon", bu sözü bu sene o kadar fazla yazdı ki renktaşlarım, yanlış anlaşılmasın, suçlamıyorum onları. ama galatasaraydan bahsediyoruz arkadaşlarım, psikolojik olarak geriye düşeceği, baskı hissedeceği, yarışı kaybedeceği vs. rakibi başakşehir* değildir. yani hemen indirdiğiniz yelkenler, sulara yakışmıyor dostlar. yarın bir gün bir maç daha kötü gitseler, korkudan, panikten g.tü başı dağıtacak basit, tarihi 7 8 senelik bir takım değil bu duruma düşürecek sizi. biz inancımızı kaybetmeyelim yeter.

    bakın başakşehir de, biz de puan kayıpları yaşayacağız, fakat biz daha tecrübeliyiz, daha güçlüyüz, daha büyüğüz. baskıyı, stresi kaldırabilecek taraf biziz. yani "mantıklı bakınca daha az puan kaybedecek taraf başakşehir" diyen değerli yazarlarımıza ithafen, galatasaray mantıkla açıklanamaz diyorum, galatasaray bir his takımıdır diyorum.

    lütfen, en azından sözlükte tez canlı olmayalım, dezavantajlı taraf gibi görünüyoruz farkındayım, fakat bu görüntünün bir kısmı algı. henüz ligin karışacağı dönemler gelmeden, zor maçlar bile oynanmadan bizi psikolojik olarak yıpratmaya, uzaklaştırmaya çalışıyor basın, yandaşlar, diğer kulüp taraftarları vs. siz de buna alet olmayın renktaşlarım, gördüğünüz gibi erzurumspor'a karşı kendi sahasında iki puan bıraktı çok çekindiğimiz takım*. ayrıca bunu hep söylüyorum, hava olumlu da olsa, olumsuz da ben inanıyorum şampiyonluğa;
    (bkz: 22. şampiyonluk/#2609747)

    #kon2antra2yon
    hedef 22
App Store'dan indirin Google Play'den alın