resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 386
    ben oynadığı ilk 2 maçta 8 milyon euroluk bi adam göremedim. ayakları iyi desen değil, hızlı bir oyuncu desen değil. hangi özellikleri göz önüne alınarak alındı bilmiyorum. kafa topuna maicon'da vuruyordu. ayrıca kendisi çok savruk bir stoper. ve hata yapmaya çok müsait.

    bazı arkadaşlar yok canı sıkkın olabilir, yok yeni geldi, yok uçağı şimdi indi, yok karısı kilo aldı vs. gibi cümlelerle savunuyor, kollamaya çalışıyor ama marcao'yu da ilk maçında nasıl oynadığını gördük. adam ben stoperim diye bağırıyordu. o da ilk 2 maçında biri nispeten kolay diğeri zor maçlarda şahane oynadı.

    luyindama'dan iyi performans göremedim. denayer'in ayakları iyiydi mesela ve hızlıydı. maicon yavaş olmasına rağmen iyi bir oyun kurucu. ben 8 milyonluk adamda biraz hız ne bileyim okun kurma meziyeti olsun isterdim.

    bir oyuncu az çok tekniğinden ne olduğu belli olur. umarım ben yanılırım. bekleyip görelim. yanılırsam çıkıp yanıldım derim. bi de trabzon maçını görmek lazım. insanlar takla attığı 3 saniyelik video ile kendini avutabilir ama ben avunamıyorum maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın