• 133
    net olarak hikmet karaman teknik ve taktik olarak ersun yanal'ı yenmiştir. zaten kendisi maç sonu açıklamasında imalı olarak buna benzer şeyler söyledi.

    ilk olarak, hikmet hoca, fenerbahçe'nin son maçlarda gayet iyi işleyen isla dirar sağ kanadını bozdu. bunu sol bek yerine sol stoper sol açık yerine mücadeleci futboluyla tanınan forvet umut bulut'u koyarak yaptı. bu aşı ilk yarı boyunca tuttu. soldado'nun atılmasıyla beraber maç açık açık kayseri'ye geldi. zaten kayserispor'un savunma motivasyonu üst düzeydeydi. umut bulut ve deniz türüç rakip ataklarında beklerini hiç yalnız bırakmadı. orta sahada oynayan chery'de hatta zaman zaman kravets'de kendi defans önlerine gelerek savunmaya destek attılar.

    ersun hoca'nın elinde zajc ve valbuena gibi orta sahada top yapacak adamlar yerine frey ve son zamanların formsuz ismi elif'i oyuna alınca rakip kalaye hiç gidemez oldular ve tabiri caizse kurbanlık koyun gibi beklediler. o saatten sonra maçın skoru kayserispor'un oynayacağı oyuna bağlıydı. maç 11'e 11 devam ederkende kayserispor'a net üstünlük kuramamışlardı zaten.

    hakem şamil'in pozisyonunda hata yaptı bana kalırsa, o müdahaleye faul bile çalmaması ilginç. var ile iptal edilen golde bana kalırsa temizdi. serdar'ın çok büyük zamanlama hatası yaptığını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın