• 111
    yaklaşık bir buçuk senenin ardından 10 gün önce başlama imkanı bulduğum oyun. transfer güncellemesi yapmadan başladığım kariyerimi transfer sezonu bitip güncelleme yapınca bırakıp yenisine başlamak durumunda kaldım.

    galatasaray kariyerlerimin arasına bir de leipzig kariyeri sıkıştırdım.

    oyundan yaptığım çıkarımlara göre (not: football manager 2018 hiç oynamadım.) mezzala ve ters ayaklı kanat oyuncusu rolleri çok güçlü. ve bilmiyorum sistemi ben mi iyi kurguladım ama 4-4-2'nin oynadığım üç kariyerde de çok faydasını gördüm. özellikle leipzig'de kullandığım seri oyuna bağlı iki tane çalışkan forvetin olduğu ve presin yüksek olduğu versiyon beni 3 puan farkla bundesliga ikincisi ve uefa şampiyonu yaptı. sistemin içinde iyice parlayan werner, forsberg, kampl ve sabitzer gibi oyuncuları da toplam 350 milyon € gibi bir fiyata "devre arasında" sattım. sezon sonu da bruma'yı 70 milyon €'ya tottenham'a sattım.

    galatasaray'da kullandığım 4-4-2'de fernando'ya yer açmakta zorlanıyorum o yüzden onu ya rotasyonda ya da stoperde kullanıyorum. şu anda bu sistemde yaşadığım tek sıkıntı feghouli'nin hiç oynamaması... bilmiyorum belki rolünü değiştiririm belki de belhanda'yı oraya çekerim. (şu an merkez orta sahada mezzala oynuyor.)

    onyekuru ise hem santraforu hem de sol kanatta ters ayaklı kanat oyuncusunu rotasyonuna girmekte, keza emre akbaba, yunus akgün ve sinan gümüş de öyle. forvette ise muğdat, kostas, diagne ve eren rotasyonda.

    isteyen olursa buraya taktikleri editleyebilirim. kariyerimi anlattığım bir yazı da yazabilirim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın