resim
Roberto Soldado Rillo
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 276
    8 şubat 2019 kayserispor fenerbahçe maçı yaptığı bu hareketten sonra https://twitter.com/...940365697130503?s=20 alper ulusoy itinayla kendisini izlemeye devam etti ve en sonunda küfürü yakaladı. sanırım hakemler bazı oyuncuların nasıl çirkef olduklarını iyice anlamış. çalışmış dersine ki alper ulusoy da birazdan soldado'nun küfür edeceğini tahmin etmiş* bu konuda hakem bir tebriği hak ediyor.

    ama asıl sıkıntı şu ki o pozisyonda soldado'yu savunup bir de orada faul yapanın kayserili oyuncu olduğunu iddia eden fanatiklikten kör olmuş kişiler var. bu fanatikliği bizim taraftarlarda da görmem umarım.

    neyse, soldado uzun zaman önce futbolu unutmuş ve aklı yalnızca çirkeflik yapıp sahayı karıştırmaya çalışan birine evrilmiştir. her maçta rakip oyunculara musallat olur olay çıkarmaya çalışırdı. umarım bu gördüğü kırmızı kart milat olur da bu son bulur. bir daha hakemlerden yüz bulup da devam etmez. eğer bunu da hafif atlatırsa iyice yüz bulup yaptığına devam edecektir. hele ki 2018-2019 sezonunun ikinci yarısında oynanacak fenerbahçe - galatasaray derbisinde yine kesin ortalığı karıştırmaya çalışacaktır.

    özür dilemiş futbolcu. bu yüzden fenerli ağlaklar sustu. şimdi nereye saracaklarını düşünüyorlar*
    https://twitter.com/...969685278793728?s=20

    edit: 2 tane art arda entry'm olmuş. bu entry'mde birleştirip öncekini sildim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın