• 300
    önde olunan maçta futbolcu ıslıklamak;

    futbolcunun modunu düşürür, moralini bozar, futbolcu verimli olamaz.
    arkadaşları ıslıklanmasın diye ona pas atmamak ister, oyun düzeni ve akışı bozulur.
    diğer futbolcular acaba benide ıslıklarlarmı diye tedirgin olur, sorumluluk almaktan kaçar, oyunun düzeni bozulur.
    teknik ekip ıslıklanan oyuncuyu oyundan çıkarmak istemez, çünkü tabelada o oyuncunun numarası belirdiğinde daha çok ıslık olacaktır. bu nedenle başka oyuncuyu oyundan çıkarmayı tercih eder, oyunun düzeni bozulur.

    tarık çamdal gibi pişkinleri her daim ıslıkla. fakat sinan gibi, eren gibi iyi niyetiyle bir şeyler vermeye çalışan adamları ıslıklarsan, luyindama gibiler galatasaray taraftarı söylendiği kadar iyi bir taraftar değilmiş diye düşünür, morali bozulur. unutmayın futbolcular birbirleri ile iyi dostlardır.

    maç devam ederken futbolcu ıslıklanmaz güzel kardeşim. milyonlarca lira alıyorlarmış. her sene kombineye zam geliyormuş. gelme güzel kardeşim maça. zorlamı getiriyorlar seni. sende zevk almak için sosyalleşmek güzel vakit geçirmek için geliyorsun. 2019 dünyasında futbolcu maaşları böyle. sana 2 maç aldırdığında, galibiyet primini cebine koydurduğunda iyi ama. 1 hafta önce ortada forvet yokken sinan kraldı ama. 2 tane forvet geldi hemen ıslıkla sinanı. geçen sene içerideki konya maçında voleyi çakıp 3 puanı getirirken iyiydi ama. biz gerçekten uslanmayız. biz koşulsuz şartsız destek vermeyi hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın