resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 372
    alışma sürecinde olan stoperimiz. konsantrasyon eksikliğini şu yüzden yaşıyor bence. hani ailenizin evinden, yaşadığınız şehirden okumaya başka şehire gidersinizde ilk zamanlar bi karnınız yanar, üzülürsünüz ya bence luyindama'da bu durum gerçekleşiyor. benim gördüğüm kadarıyla eski takımını, taraftarını çok sevmiş ve onun üzgünlüğü var. eminim eski videolarına bakıp bakıp gözünü dolduruyordur. bu konuda profesyonel değil gibi ne kadar sertte dursa duygusal bir yapıya sahip. annesinin bugün maçta ağlamasına bakarsak annesine çekmiş olabilir :) ama bu süreci her insanın atlattığı gibi atlatacak. bizi daha çok seveceğine de inanıyorum açıkcası. 50 bin kişinin önünde gümbür gümbür sesle maç yapsın bi hele nasıl da bize alışıyor görürsünüz.

    bu alışma sürecini de atlattıktan sonra marcao ile çok fena bir duvar olacaklarına da adım gibi eminim. gerçekten kumaşı sağlam bir oyuncu. ne yapması gerektiğini biliyor. hücümda da bize çok yardımcı olacak. 2. maçına golle başlaması bunu destekliyor.
    (bkz: 6 şubat 2019 galatasaray hatayspor maçı)

    yazarlarımıza gelirsek. marcao'nun olağanüstü başlaması onları çok etkilemiş ki luindama'yı göremiyorlar. ama endişelenmeyin gereken etkiyi tam anlamıyla verecek biraz zaman sadece.

    luyindama hakkında olumsuz tarafım ise. biraz kart konusunda başımızı ağrıtacak gibi. 2. maç 2. kart iyi bir istatistik değil. oyun anında kart görmesi oyununu da etkiliyor. umarım düzeltir ama zor.

    tekrar hoşgeldin aslan...

    edit mocuishle'ye teşekkürler. marcao'da 2 kart görmüş. vay çakal beni de kör etmiş :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın