resim
İsmail Çipe
Takım:Sakaryaspor
Mevki:Kaleci
Yaş:29
Boy:1.97
Uyruk:Türkiye
  • 217
    çok iyi bir potansiyele sahip olduğuna inandığım kalecimiz. kendisinin ilk maçını hatırlıyorum. bir hazırlık maçıydı ve hayatımda gördüğüm en kötü performanslardan biriydi. gerçekten inanılmaz derecede kötüyken şu an geldiği hale çok şaşırmakla birlikte takdir ediyor ve çok seviniyorum. helal olsun!

    kendisini sadece türkiye kupası maçlarında izleyebildik ve o maçlarda çok iyiydi. ama ligde yapacağı maçlarda daha değişik bir atmosfer bekliyor kendisini. buna hazır mı? bilmiyorum. muslera'nın formu düşük evet. ama onu kesip ismail'i koyarsak ismail'e büyük bir sorumluluk yükleriz. ya bu baskıyı kaldıramayıp kötü performans gösterirse? o zaman hem ismail'e hem muslera'ya ve hem de bize yazık olmaz mı?

    teknik heyet öyle sanıyorum ki sadece yedek kaleci olarak düşünmüştü ismail'i. forma giydiği maçlarda bu oyununu kimse beklemezdi sanırım. benim temennim gelecek sene ismail'in, bize karşı oynamamak şartıyla süper ligde bir takıma kiralanması. öyle sanıyorum ki süper ligde forma giymeyeceği ve düzenli oynamayacağı bir takım yok. eğer o sene iyi bir performans gösterirse ertesi yıl as kalecimiz olmalı ve nando'nun da formunda bir değişim olmazsa -ki bence nando toparlar ama diyelim toparlamadı- makul bir sözleşmeyle yedeğe çekilmeli. ismail kaleci için genç sayılacak bir yaşta, 24 yaşında. benim düşündüğüm gibi gelişirse her şey 26 yaşında as kalecimiz olur. bu, bir kaleci için yine genç sayılacak bir yaş. nando bize 25 yaşında geldi ve bu 7 yılda başka bir as kaleciye ihtiyaç duymadık. bunun maddi getirisinin yanı sıra, odak noktamızı bir de kaleciye ayırmak gibi yersiz bir uğraştan ayırmak gibi iyi yanı da oldu.

    umarım bizimle şampiyonluklar yaşayacak dediğim kalecimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın