resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 696
    sözleşmesi 2020 haziranında bitiyor yunus akgün'ün. fatih hoca kendisi için bir ücret taktir etmeli ve beş yıllık bir sözleşme inzalanmalı. hatta her sezon fatih hoca yeniden değerlendirmeli ve katkısı arttıkça ödenen ücret de sözleşmeyle bağlı kalınmaksızın artırılmalıdır.

    galatasaray'da oynamaya devam ettikçe, tecrübesini, hızını ve gücünü artırdıkça tadından yenmez bir futbolcu olacaktır kanaatindeyim.

    bütün altyapı futbolcuları için aynı formül uygulanmalı. örneğin yunus için yıllık 2 milyon tl mi yazıldı sözleşmeye. performansı çok iyi olursa sözleşmeye konulacak özel bonuslarla bu ücret 3 milyona, 4 milyona 5 milyona çıkarılabilmeli. böylece futbolcunun hakkımı alamıyorum ya da alamayacağım gibi bir endişesi olmaz. fatih hoca hakettiklerini ödeyecektir hiç şüpheleri olmasın.

    yunus akgün ve daha birçok genç oynatılırsa, oynatılmaya devam edilirse 6-7 yıldız kazanabiliriz buna kesinlikle inanıyorum. çünkü yıldız olarak yeşermek için galatasaray'dan daha uygun ortam, fatih hoca'dan daha yetkin bir eğitimci bulunamaz.

    bütün gençlerin yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın