2018-2019 Türkiye Süper Lig 21.Hafta Maçı
19:00 Ali Sami Yen Arena
3 - 1
  • 48
    ilk yarıdaki 4-0’lık hezimetin intikamını almamız gereken maç. maça bu duygu ve düşüncelerle çıkarsak hem bu maçı kazanırız, hem hesabı kapatırız hem de şampiyonluk yolunda bir hava bir rüzgar yakalarız. 3-0 gibi bir skor olursa çok memnun olacağım maç. bu tarz zamanlarda bu skorlar çok önemlidir. biz vura kıra şampiyonluğa yürüyeceğiz demektir. zar-zor 1-0 kazanırsak 3 puan kazanacağız ama bir hava yakalayamayacağız.

    fernando ve sinan bu maçta sahada olmayacaklar. fernando’nun yerine donk oynayabilir ama benim düşüncelerim iki farklı kadro ve sistem üzerinde yoğunlaşıyor.

    ilk tercihim;
    4-1-4-1

    muslera
    linnes, luyindama, marcao, yuto
    ndiaye
    yunus, belhanda, feghouli, onyekuru
    diagne

    trabzon bu kadar eksikken yunus akgünü oynatmamız gerektiğini düşünüyorum. tam onu kazanma maçı olabilir. fatih hocam daha iyi bilir tabii...

    ikinci tercihim;
    4-4-2 (kare)

    muslera
    linnes, luyindama, marcao, yuto
    fegholui, belhanda, ndiaye, onyekuru
    diagne, mitroglu

    kendi sahamızda baskılı oynayacağımızı ve trabzonun bayağı eksiği olduğunu düşünürsek bu da tercih edilebilir.

    bu maçta sahaya çıktığımız kadro ve formasyon sanırım bu sezonun kalanında ne oynayacağımıza dair bize ipuçları verecektir. ben çoşkulu bir oyun ve çiğ et ile beslenmiş yeni transferlerimizle ve 50.000 taraftarımızla trabzon’un üzerine kâbus gibi çökeceğimizi düşünüyorum. skor tahminim 3-0.
App Store'dan indirin Google Play'den alın