• 12508
    sözlük facts

    sözlükte gördüğüm en tuhaf nickli yazar, llllllllllllllllllllllllllllll. barkod desen değil, jaluzi desen belki. #yükleniyor ikonu mu, yoksa kapanmış panjur mu? tttttttttttttttttttt de benzer akımdandı ama t harfi en azından göze daha bir ikonik geliyor. değişik yani. en son 10 yıl önce entry giren llllllllllllllllllllllllllllll'nin doğum günüymüş bugün, o şekil fark ettim kendisini.

    dün forvet arkasi rumuzlu yazarın varlığından haberdar oldum. başlığının altında yazılanlar forvet arkasıyla alakalıydı (doktor abimiz düzeltti sonra). o sıra dedim "yazılanlar tek başlık altında toplanabilir mi acep" diye ki amc başlığının var olduğunu gördüm. amc beni attacking midfielder center'a götürdü. bunun yanında rerererarara'nın cam'ı (center attacking midfielder) amc'ye yönlendirdiğini şaaptım. aynı zamanda ofansif orta saha da mevcut.

    son olarak; son entry'sini 9 yıl önce yazmış olan karaborsa nickli bir yazarımız da var. hani zaman zaman karaborsaya sövüyoruz ya, dolaylı yoldan karaborsa'ya da sövüyoruz bir anlamda. değişik işler. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın