• 354
    galatasaray kulübü başkanıyım. fatih hocamla, abdürrahim albayrak'ın restoranında, başka bir kulüp başkanı olan dursun özbekle transfer pazarlığı yapıyoruz. bi futbolcuyu 12-13 milyona ikna ediyoruz. sanki ankara ile antep birleşmiş, her iki şehirden de yerler görüyorum.

    sonra biz hoca ile, transferi gerçekleştirmek ve basından kaçmak için dışarıya çıkıyoruz. başka bi yerde abdürrahim de bize katılacak. gözden ırak olmak için izbe bi yere giriyoruz hocamla. hoca sürekli yerde para buluyor. sürekli ama. bi 50 lirayı ben de görüyorum. böyle 5-6 deste para kadar para birikiyor elinde. ben de içimden demek hoca böyle başarılı oluyor, allah verdikçe veriyor diyorum. hocanın parayı verdiği yer de bi ekmek fırını. ama antep'teki pide fırınlarından. bekliyoruz bekliyoruz kimse gelmiyor. geve yarısı oluyor biz hala izbe yerdeyiz hocayla. sonra bi bakıyorum şarhoşlar falan beraber yatmışız izbe binada. hoca yerde yatmış, ben bi tane demir somyada.

    sabah hocaya diyorum, yav hocam ben buralıyım, benim evim burada niye gitmedik? yav kocaman adamlarız, parası olan adamlarız otele niye gitmedik diye ayrıca geçiyor içimden. hoca da bana hee öyle mi diyor böyle biraz sinirli biraz dalga geçer gibi.

    tabi bu size hiçbir anlam ifade etmeyebilir ama rüya yorumundan anlayan biri için, benim açımdan çok güzel bir rüya olduğunu görebilir :)
    anahtar kelimeler; abdürrahim, rahim isminin kulu.
    fatih, arabça fetaha'dan geliyor. açmak manasında fiil. fatih isim hali. el fettah ismi ile alakalı.
    12 ve 13 islamın şifre rakamları.
    gerisini açmayalım. ama benim için güzel bir haberdi. allah nicelerini nasip etsin inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın