resim
Fernando Francisco Reges
Takım:Internacional
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1785
    sezon sonu bonservis kazanılarak gönderilmesi gereken futbolcu. ilk geldiği dönem çok sevip benimsedik çünkü kondisyonu iyi durumdaydı. dönen bütün rebound toplarını toplar, sahipsiz topları takıma kazandırır atak devamlılığını sağlayıp rakip takımı boğmamıza büyük katkı yapardı. savunmada ise ikili mücadeleleri kazanır, top çalar, kontra yersek kontradaki oyuncuyu bozar yada stoperin kademesine girerek kontrayı etkisiz hale getirirdi.

    bu meziyetlerinin neredeyse tamamı geçen sezon geçirdiği sakatlık sonrasında kayboldu. şu anda tamamen ismi ve sakatlık öncesi dönem ağzımıza çaldığı bir tutam balın hatırına oynuyor. ilk maçlarda man. city bu adamı niye bize bıraktı diye sormuştuk. sebebi buymuş. temposu bırakın şampiyonlar ligini türkiye ligi için bile yetersiz. bundan sonra şahsi düşüncem bir maç iyi oynayacak (çünkü o kalitesi var), taraftarda bir umut ışığı belirecek ama üç dört maç yine vasatı aşamayacak sonra yine iyi bir maç...

    sene sonu kendisine teşekkür ederek ayrılmak ve o mevkiye en az bir, yapılabiliyorsa iki transfer yapmak gerekiyor. yedeği donk da ihtyaçlarımızı karşılayacak bir isim değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın