• 143
    şahsi kanaatimce, amiyane tabirle hiçbir cacık olmayacak futbol takımıdır. neden böyle düşünüyorsun derseniz, şöyle ki;

    1) bu takım şuanda bu kadar puan topladıysa belli bir miktarı çok açık şekilde hakem hatalarıyla yada adına her ne deniyorsa o şekilde toplanmadı mı? toplandı. bu nereye kadar böyle gider? tartışılır.

    2) bu takımda teknik direktör, resmi olarak olarak christoph daum. ama bir yandan da aykut kocaman faktörü var. işler ileride sarpa sarmaya başlarsa, - ki bence başlayacaktır, o zaman suçları birbirlerine atıp, olaydan zararsız kurtulmanın hesaplarını yapabilirler mi? yapabilirler. yani şöyle diyebiliriz; yetki belirsizliği.

    3) bu takımda son günlerde malumunuz olan kelepçe olayı gündeme gelmedi mi? geldi. bu, takımda belli bir soğuklaşmaya, gruplaşmaya yada bölünmeye yol açabilir mi? açabilir. zaten alex bunun ipuçlarını verdi.

    4) bu takım, iyi futbol oynamıyor, aksine göze son derece kötü gelen, mücadele gücü hiç olmayan bir futbol sergiliyor. rakipleri adam gibi çıkıp oynarlarsa, çok büyük ihtimal galip gelmiyorlar mı? en kötü ihtimalle bir beraberlik almıyorlar mı? alıyorlar. çekirge misali; bir sıçrar, iki sıçrar, üç ya sıçrar yada sıçrayamaz. muallak...

    bunun gibi daha bir kaç neden sayabiliriz. başta da belirttiğim gibi bu takım kaosa doğru sürükleniyor. çok olağanüstü bir gelişme olmazsa, olaylar monoton şekilde devam ederse, -ki öyle gözüküyor; bu takım ne ligte, ne türkiye kupası'nda, ne de uefa avrupa ligi'nde başarılı olamaz. bu bizim işimize gelmez mi? tabiki gelir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın