resim
Alper Ulusoy
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 129
    sadece 2 şubat 2019 alanyaspor galatasaray maçı özelinde değil, genel olarak kötü hakem. pozisyonları yorumlaması, daha doğrusu yorumlayamaması açısından bakarsak oyun olarak futbolu bilmediği, kitaptan okuyarak öğrenmeye çalıştığı o kadar bariz belli ediyorki kendini. kitaptan okuyarak araba sürmek ne kadar öğrenilirse maç da bu kadar yönetilebiliyor işte. bir kere yüzünde tedirginlik var, talimat aldı da iç dünyasında talimat-vicdan ikileminin sıkıntısını mı yaşıyor acaba bilemem, gerçi pek vicdan sahibi olduklarını da düşünmüyorum ya bunların, neyse..
    işin daha vahimi, mhk bizleri bilgilendirirse sevinirim, kardeşim en son hangi takımın maçına, üstelik 6-0'lık skora rağmen kötü yönettiği bir maçtan 2 hafta sonra aynı hakem verildi acaba? gerçekten insan merak ediyor.
    (bkz: 19 ocak 2019 galatasaray ankaragücü maçı)
    sadede gelirsek, bakın kardeşim, kötü niyetlisiniz, eyvallah.
    geçmişten bugüne hepinizi üst üste oturtup kucakladığı için galatasaray'ı sevmiyorsunuz, ona da kabul de bu kadar da belli etmeseniz, aklımızla dalga geçmeseniz diyoruz.
    yoksa, biraz geçmişi karıştırırsanız göreceksiniz ki aklıyla dalga geçenlerin aklını almasıyla ünlüdür büyük galatasaray taraftarı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın