• 99
    bizim için hiçte uzak olmayan şampiyonluktur.

    2018-2019 sezonunun ilk yarısında 29 puan topladık. 2 şubat 2018 alanyaspor maçıyla sezonun ikinci yarısında ki ilk puan kayıplarını yaşadık. kalan deplasmanlarımız sırasıyla kasımpaşa, erzurum, bursa, fenerbahçe, konya, rize ve sivas. içerde ki zorlu maçlarımız trabzon, beşiktaş, malatya ve başakşehir.

    başakşehir’in kalan deplasmanları ise sırayla akhisar, antalya, malatya, kayseri, beşiktaş, sivas ve galatasaray. içerde ise puan kaybı yaşamaları muhtemel fener, konya, bursa ve göztepe maçları var.

    ilk yarıdaki gibi 35 puan toplasalar toplam 70 puan eder. biz başakşehir’i yendiğimiz takdirde ikinci yarıda alacağımız 41 puan bizi şampiyon yapar yani 9 puanlık daha kayıp yaşama hakkımız var demektir. başakşehir ikinci yarıda 40 puan toplasa ve biz onları yenip kalan maçlarda iki beraberlik daha alsak dahi ikili averajla yine ipi göğüsleyen taraf biz oluruz.

    işin matematiği bu. olmayacak iş değil. bizimde onlarında zorlu maçları var. bu maçları defalarca oynayan fatih hocamız var. tek ihtiyacımız sadece konsantrasyon.

    edit: kupa beyi uyardı. başakşehir 40 alırsa iki beraberlik bize yetmiyor. tek bir mağlubiyet alma ihtimalimiz kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın