resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 296
    2 şubat 2019 alanyaspor galatasaray maçının ilk yarısı ve ikinci yarısındaki performansı arasında gece ve gündüz kadar fark vardır.

    ilk yarısında kendine güvensiz ve savruk başladı, paslarında ürkekti ve birçoğunu geri ve yana oynadı. defanstan topu çıkaramadığımız için alanya'dan sürekli baskı yememize sebep oldu. ortalarda kafayı vurdurdu. fernandes'in şutunda fernandes'e basmak yerine defansa gömüldü, gol olsa en büyük hata kendisindeydi. mevkisini terk edip birkaç kere marcao'yu zor durumda bıraktı. hatta fernando'nun bu kadar içe gömülmesinin sebebi de kendisinin savruk oyunuydu.

    fakat 2. yarıda muhtemelen kendisine yapılan telkinlerle bambaşka bir luyindama izledik. yukarıda yazdıklarımın tam tersine güçlü fiziğini kullandı, paslarını daha olumlu kullandı, marcao'yla arasındaki mesafeyi azaltıp daha derli toplu bir görüntü çizerek ileriye dair umut verdi.

    henüz takımla 1 antrenmana çıkmış bir stoperi ben olsam oynatmazdım. ilk yarıda bunun ceremesini de çektik. fakat 2. yarıdaki performansıyla umutlandırdı beni. umarım 5 şubat 2019 hatayspor galatasaray maçında da forma bulur. ve 2. yarıdaki performansını daha da geliştirerek benfica maçına kadar hazır duruma gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın