2018-19 Türkiye Süper Lig 20.Hafta Maçı
19:00 Alanya Stadyumu
1 - 1
  • 395
    bu maçta beraberlik gayet normal bir sonuçtu. alanyaspor gerçekten müthiş bir özveriyle oynadı, bir puanı sonuna kadar hak etti. zaten bu sezon başakşehir'le de berabere kalmışlardı (bkz: 22 aralık 2018 alanyaspor başakşehir maçı)

    mariano sakatlanmasa ve nagatomo milli takımda olmasa, ömer bayram denen çaresiz adam oyuna girmek zorunda kalmasa, diagne cezalı olmasa, sinan ve belhanda 80. dakikadan sonra alanyaspor'un oyundan düşüp bizim rahatça rakip kaleye gittiğimiz üç pozisyonda da tercih hataları yapmasa kazanabilirdik bile. fakat olmadı, sağlık olsun.

    bu maç yangın yapılacak, kelle alınacak bir maç değil. bazen işler ters gider ve kazanamazsın, bu şartlarda önemli olan gereken mücadeleyi vermek ve bir puanı almaktır, bu da öyle bir maçtı. önümüze bakalım.

    şunu da eklemeden geçemeyeceğim, fatih hocanın babasının rahatsızlığı sebebiyle maça kendini veremediği görüşüne kesinlikle katılıyorum. fiziksel olarak hazır olmayan mitroglou'nun ilk 11 başlaması doğru değildi, sonradan girse çok daha etkili olurdu. madem mitroglou ilk 11 başladı, iki kısa stoperle oynayan rakibe karşı neden uzun top atmadık onu da anlamadım. ısrarla pasla çıkmaya çalışıp bütün maç üretkenlik sorunu çektik.

    ayrıca 80. dakikada alanyaspor fizikman tükenmiş ve zaman geçirmek için oyuncu değiştirmeye başlamışken rakip kaleye her gittiğimizde pozisyon bulduk, buna rağmen oyuncular sürekli en garanti opsiyona oynayıp tempoyu düşürmeye devam etti. hoca kenardan "topu alan ileri sürsün" dese veya luyindama'yı santrfora çekmek için uzatma dakikalarını beklemese golü bulabilirdik diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın