2018-19 Türkiye Süper Lig 20.Hafta Maçı
19:00 Alanya Stadyumu
1 - 1
  • 386
    maçın adamı net hakemdi. alanyaspor'un bizim oyun kurmamızı engellemek için bizim oyunculara arkadan yapışık oynayıp sert oyunla yıldırma planlarına uydu hakem.

    tüm bunları geçtim maçın hakemi alper ulusoy'un özellikle son 10 dk'da verdiği kararlar efsaneydi. alanyalı faul yapıyordu biz yaptık diye düdük çalıyordu. yahu onyekuru'nun pozisyonunda 2 alanyalı birbirine daldı hakem onyekuru faul yaptı dedi. çıldırmamak elde değil.

    maça +4 dk uzatma verdi. o sırada sahada tartışma vardı. maç başladığında 91:50'deydi dk. hakem maçı 94:20'da bitirdi.
    alper ulusoy net bir şekilde taraflıydı.

    rakibe sarı kartları zamanında gösterse alanyalılar cesaret bulamayacaktı mevcut taktikleri için ama hakem bizim orta saha oyuncularına rahatça sarı kartları çıkarttı. fernando ve ndiaye kartlardan sonra hamle yapamadı kırmızı görecekler diye. bu da orta sahayı düşüren etkenlerden biri oldu bizim.

    bütün maç için bizim takıma gelelim şimdi:

    belhanda golde asist yaptı ama maçın berabere bitmesine sebepti bana göre. o kadar gamsız o kadar alakasız bir haldeydi ki sahada. sanki maçı sabote etti adam. pas atabileceği net pozisyonlarda pas atmayıp olmadık yerde pas atıp top kaptırıp durdu. topun peşinde koştuğunu görmedim adamın hiç. top hava topundan sonra dibine düşüyor koşsa alacak bakıyor öylece. çıldırttı bugün beni.

    marcao sahanın en iyisiydi. diyecek söz yok kendisi için.

    luyindama ise pozitif sinyaller verse de kendisiyle ilgili fikir sahibi olmak için henüz erken. stoper ikilisi için defansif anlamda pek bir şey olmadı maçta. genelde beklerin üzerine çalıştı alanyasporlular. alanyasporun şutları vardı ama öyle pozisyonluk değillerdi. alanyaspor uzaktan ender bir gol attı. onun haricinde açıkçası "iyi bari yemedik bunu" demedim hiç. maç ortada geçti alanya sert oyunla bizi oynatmadı maçı soğuttu hakem de buna destek verdi.

    kısacası bu 2'li tandemlik pek iş yoktu maçta. hatta hücum konusunda ekstra işler de yaptılar.

    onyekuru çok yalnız bırakıldı 3 alanyalıyla uğraştı maç boyu. ömer bayram hiç destekleyemedi.

    sinan gümüş ise net bir pozisyonda ayağına doladı topu. mitroğlu çıkmadan o pozisyon kendisine gelseydi rahat vururdu o topa. gol olurdu ya da olmazdı bilemeyiz ama o topa vururdu.

    mitroğlu ise hazır değil.

    2 puan kaybettik ama moral bozmadan yola devam etmeliyiz. yeni transferler alıştı mı daha iyi olacak.

    6 şubat 2019 galatasaray hatayspor maçı'nda marcao luyindama ve mitroğlu oynatılmalı ki alışmaya başlasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın