resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 360
    şimdi sen evi bırakmışsın hanıma çıkmış gitmişsin. 1 sene geçmiş aradan kadıncağız da sıkılmış, değiştirmiş eşyaların yerini. sonra geri dönüyorsun sarılmalar, kucaklaşmalar falan. neyse 1-2 gün geçiyor kontrolü eline almaya çalışıyorsun ama diş fırçasının yerine kadar her şey değişmiş. senin bıraktığın gittiğin gibi değil. sen evin içine bakıyorsun ama bırakıp gittiğin hanım da senin hayalinden farklı. o da sensizlik sendromundan sıyrılmış. sensiz bir hayatın da yürüdüğünün farkına varmış. ama sen itibarı geri kazanmak yerine küsmeyi tercih ediyorsun. bırakıp giden de sendin, belki zorla belki değil. netice buralarda olmadığın zamanlarda değişenler.

    betimlemelerden sıyrılıp daha gerçekçi yazarsak;

    bir süre uzak kaldın formadan, sonra takımda bazı dinamikler değişti. sen sonradan dahil oldun. geri dönünce çaba göstermen gerekir ki, tık yok. yerine küsmeyi tercih etmişsin. alternatifler de görülmüş senin yerine. artık kimse sana muhtaç değil. olsan da olur, olmasan da pozisyonuna gelmişiz. durup orada ellerini açıp göklere yalvaracak mısın yoksa küsmeye devam mı? ya da devam mı edeceksin kendini sevdirmeye?

    hayır o değil de sormak istiyorum; ''seni kim kaptan yapmıştı bu takıma ayhan'' yönetim? futbolcu arkadaşların? dışarıdan gelen etkiler? camiamızda hatırı sayılır adamlar? yoksa taraftar mı kaptan yaptı seni?

    bana göre tribünlerin kaptan yaptığı adamdır ayhan akman. bizim ona verdiğimiz iyi tepkiler, oynadığı oyunun güzelliği, takımı sırtlaması, açıklamalarındaki düstur...vb.

    hani biz ümit karan a da yapmıştık aynısını. o bizi mest ettikçe biz onu göklere çıkardık. kaptanlık verdik taraftar olarak. taraftarın yönetime etkileridir; ayhan ve ümit in kaptan olması.

    sorun da bu ya zaten; ayhan ın giderek ümit karan olması.

    galatasaray vefalıdır, ama kime?

    gheorghe hagi gibi bir adama. ya da cevad prekaziye. işleri güçleri takıma hizmet etmek olan insanlara. başka bir şey umurlarında olmayanlara. yıllar sonra bir röportaj yapınca kendileri ile hala galatasaray aşkı gözlerinden belli olanlara.

    bu sebepten derim ki ayhan abi;

    hadi sen yeniden başla. tek tek değiştir kısa sürede sana karşı edinilen önyargıları. biz de seni efsanemiz olarak hatırlayalım. 5-3 lük maçta sivasspor a attığın gol ile, ön direkte ayağını uzatıp fener e attığın gol ile, saçındaki bantla, arda nın çıkarken pazu bandını sana vermesiyle hatırlayalım.

    yoksa unutulacak futbolcu çok;

    (bkz: hakan ünsal)
    (bkz: fatih akyel)
    (bkz: okan buruk)
    (bkz: emre belözoğlu)

    bu statüye girmeye ne gerek var değil mi ayhan abi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın