2018-19 Türkiye Süper Lig 20.Hafta Maçı
19:00 Alanya Stadyumu
1 - 1
  • 382
    ***4 dakikalık uzatmanın yaklaşık 2 dakikası, göz göre göre rakip tarafından gasp edilmiş; hakem denen alper ulusoy ise maçı 94:20 civarında bitirmiştir. kayıtlara geçsin.

    ***bozuntu denen alper ulusoy, tarafları memnun etmeye yönelik, ezbere kararlarıyla vasat bir performans göstermiştir (rakip kalecinin defansla birbirine girdiği, fakat yetersiz ve beyinsiz onyekuru'nun kusurlu bulunduğu pozisyona bakınız).

    ***alper denen hakemin dışında, topu ileride tutmamız hususunda en önemli bileşenlerimiz olan stoperlerimiz, bireysel olarak iyi iş çıkarmış olup ikili olarak tedirgin göründüler. sezon ortasında tandeminizi baştan ayağa değiştirirseniz, bu sorunu yaşamak zorunda kalırsınız.

    ***mariano'nun sakatlanarak çıkması, feghouli ve belhanda'yı ileride yalnız bıraktı. feghouli, belhanda ve mariano, futbolun ötesine dair ilhamı olan futbolcularimiz. bu özelliğe sahip başka oyuncumuz yok. dolayısıyla feghouli, bu oyundan çıkacak oyuncu değildi. ne oynadığı belli olmayan onyekuru çıkabilirdi.

    ***kullandığımız kornerlerde berbat diziliyoruz. ön direği rakibe verip penaltı noktasına ve arka direğe doğru yerleşiyoruz. korner öncesi alan savaşını icra edemiyoruz. korner ortaları da ne hikmetse hep ön direğe açılıyor.

    ***muslera'nın miyadı doldu. ismail'i yavaş yavaş kaleye alıştırmamız gerekiyor.

    ***uzaktan şut şanslarımızı kullanmıyoruz. bu bazen belhanda ve feghouli'ye o anda inen vahiyle şekillenen atakların ceza sahası içinde sönmesinden, bazen de daha ceza sahasına girmemişken kaybedilen topa yönelik pres yetersizliğinden kaynaklanıyor. şut çalışmamız gerekiyor.

    ***daha sert oynamamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın