• 92
    2018 2019 sezonu sonunda ulaşacağımız, en değerli şampiyonluklarımızdan birisi olacak olan şampiyonluk. tabiki tüm şampiyonluklar değerlidir, örneğin 2011 2012 sezonu sonundaki çok anlamlıydı, yıkıntılar içinden çıkıp, süper finale rağmen, tüm çabalara rağmen, federasyona rağmen, rakibin sahasında ulaşılan şampiyonluk, karanlıkta alınan kupa, galatasaray'a yeni efsaneler kazandıran şampiyonluk. benim için çok önde gelir.

    2005 2006 sezonu şampiyonluğumuz da apayrıydı. ali samiyen'de fenerin maçının bitişini beklemek, herkesin umutlu ama bir yandan korkan da gözlerle sonucu beklemesi, fener denizli maçının bitmesi, hasan şaş, tribünde ağlayanlar. unutulmaz bir gece.

    en değerli olanını bilmiyorum, kişiden kişiye değişir tabiki ama 2018-2019 sezonu sonunda alacak olduğumuz en değerlilerinden birisi olarak anılacak, o bir gerçek. bu kadar alenen desteklenen bir rakibi, bu kadar göz göre göre yapılan aleyhimize hatalar, federasyon açıklamaları, kavgalar, haksızlıklar arasında, altı ay forvetsiz oynamışken, dakatlıklardan çekmişken ulaşacağımız şampiyonluk, kesinlikle en değerlilerinden birisi olarak hatırlanacaktır.

    #kon2antra2yon
    hedef 22
App Store'dan indirin Google Play'den alın